• 1402/06/06 - 09:31
  • - تعداد بازدید: 248
  • - تعداد بازدیدکننده: 246
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اولین کارگاه هوشمند سازی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی پزشکی

 

اولین کارگاه آموزشی هوشمند سازی کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی ویژه دانشگاه های علوم پزشکی کشور با هدف آشنایی شرکت کنندگان با رویکردهای هوشمند سازی کتابخانه ها و مفهوم کتابخانه های هوشمند در تاریخ ۴ شهریور ماه در مرکز همایش های بین المللی رازی به همت مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید.

تحولات و پیشرفت های حوزه فناوری های اطلاعاتی و رویکردهای توسعه ابزارها و افزارهایی با الهام و الگوگیری از فرایندهای پردازشی و رفتارهای انسان، به عنوان آفریننده آنها، از دهه ۱۹۵۰ موجب پیدایش مفهومی به نام هوش مصنوعی شده است. هوش مصنوعی در طول زمان و با ادامه گسترش فناوری های اطلاعاتی، روند رو به رشدی را تجربه نموده است به گونه ای که بر روی تمامی تلاش های مرتبط بر توسعه سیستم های اطلاعاتی تاثیر گذارده و بسیاری از بروندادها را دگرگون ساخته است. با پیدایش مفهومی همچون تحول و دگردیسی دیجیتالی و آمیختگی فناوری های دیجیتالی و آنالوگ، شکل جدیدی از سازمان ها و نهادهای خدماتی پدید آمده است. در این میان، کتابخانه ها و مراکز اطلاعاتی به منزله نخستین سازمان هایی که از فناوری اطلاعاتی با محوریت ماشین های محاسباتی در بخش ها و فرآیند های گوناگون خود بهره برده اند، با بهره گیری از هوش مصنوعی نسل نوینی از خود را با عنوان کتابخانه های هوشمند نوید می دهند.

در کتابخانه های هوشمند، با استفاده از فناوری های دیجیتالی و آنالوگ به صورت ترکیبی با کارکرد پذیری هوشمند، بسیاری از فرآیندها و خدمات کتابخانه ای و اطلاعاتی، به صورت هوشمندانه و با دخالت بیشتر نظارتی و برنامه ریزی نیروی انسانی، ارایه می گردند. سیر رو به رشد این حرکت، یعنی توسعه کتابخانه های هوشمند، در سال های اخیر بسار گسترده بوده و گمان می رود به زودی شاهد کتابخانه های کاملا هوشمند باشیم.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9610
کلمات کلیدی
ریحانه یزدان مهر
خبرنگار

ریحانه یزدان مهر

عبارت خود را درج و جهت جستجو کلید

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس: